Bewertungen von Gasterij Manjefiek Kollum

Neue Beurteilungen

4.0
Nena
7 Juli 2024

Stond al een tijdje klaar, pizza was helaas bijna koud..

Tamara
6 Juli 2024

Het eten was weer heerlijk!

J.Eefting-Leijstra
5 Juli 2024

Heerlijk gegeten ,was lekker warm.

Postma
1 Juli 2024

Het maakt niet uit welke tijd je bespreekt voor bezorging ze kunnen gewoon niet klok kijken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A den Dekker
30 Juni 2024

Was weer ouderwets lekker zo blij om te weten dat jullie ook in ingwierum bezorgen, wist niet dat jullie dat deden, omdat het normaal tussen thuisbezorgd stond een nu niet meer.... toppers!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jelle
29 Juni 2024
SGCDG
28 Juni 2024

Leuk restaurant en aardige medewerkers. Lekkere pizza's. Enige verbeterpunt is de pizza peperone. Als je aan peperone denk je een peperoni te krijgen. Deze was niet echt heel super lekker eerlijk gezegd. Voor de rest helemaal top een AANRADER ALS JE IN DE BUURT BENT.

eric boekhout
27 Juni 2024

was weer lekker vertrouwd.

-
23 Juni 2024
Angelique Huizinga-Wolff
21 Juni 2024

We hebben zoals gewoonlijk weer heerlijk genoten van het eten❣

Anoniem
14 Juni 2024

Razend snelle bezorging. Ik bestelde om 17.56 een pizza en 18.15 stond de bezorger al op de stoep. Tevens was de pizza heerlijk en goed heet [alsof je het geserveerd krijgt in het restaurant]!

Willemsen
14 Juni 2024
v/d Ploeg
14 Juni 2024

Op donderdag 16:40 al een bestelling geplaatst en op zo snel mogelijk gezet. 4 pizza’s en een kapsalon. Om 17:50 gebeld met de vraag of de bestelling goed is doorgekomen. Op dat moment was de bezorger onderweg. Toen we begonnen met eten was de pizza eigenlijk al koud. Eten is wel altijd lekker dus de volgende keer haal ik de bestelling zelf wel op.

Jans roffel
9 Juni 2024

Lekker eten! En vooral een goede een snelle bezorging van die aardige jongen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Famke
6 Juni 2024

Zoals altijd erg lekker!

R.
5 Juni 2024
Tamara
2 Juni 2024
Diana
2 Juni 2024

Heerlijke pizza's en prima op tijd bezorgd!👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wendy
28 Mai 2024

Het was weer manjefiek 👌

Thessa
27 Mai 2024

Er zat erg veel olie op 1 kant van de tonijn pizza waardoor de onderkant helemaal zacht/nat was van de olie. Smaak wel lekker zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eline
25 Mai 2024

Snelle levering

Anoniem
20 Mai 2024

Duidelijk gevraagd om gesneden pizza maar nee gebeurt weer niet😓

Timo Bouma
20 Mai 2024

Ondanks hoeveelheid regen/ water toch mijn bestelling goed en op tijd gekregen!

Douma
9 Mai 2024

Was weer top

Miranda
4 Mai 2024

Helaas was de extra bestelde ansjovis niet op de pizza aanwezig en beide pizza’s waren erg lauw van temperatuur.

Jasper
2 Mai 2024

Het eten was heerlijk. Echter; op de site stond afhalen om 19:00-19:10. De maaltijd was in werkelijkheid om 19:20 klaar. Dus het verwachtingsmanagement zou beter kunnen wat levertijd betreft;)

Douwe
27 April 2024
Tineke Kooistra
26 April 2024

Prima eten. Alleen jammer dat jullie bij opmerkingen niet lezen dat we Graag pizza gesneden wouden hebben...

Gerda
26 April 2024

Alles goed bezorgd verzorgd. Lekker gegeten.

Helga
23 April 2024

Het was heerlijk 😘

Aant
20 April 2024
Ietje
14 April 2024

Herrlijk eten

Marcel
14 April 2024
Steenbergen
8 April 2024

Bestellen en betalen via internet werkt perfect. Bij te vroege aankomst bleek dat de pizzas nog gemaakt moesten worden. Dus kersvers en warm meenemen en intussen een drankje in dit oergezellige Gasterij. Heerlijk goed gevulde pizzas en verrukkelijke vissoep. Top.

Sjoerd
5 April 2024

Perfect zoals gewoonlijk een dikke 10!!!

Tineke
1 April 2024

Heerlijk gegeten!!!! Jammer dat de pizza niet, zoals gevraagd, in stukken was gesneden.

Dijkstra
30 MĂ€rz 2024

Het eten smaakte heerlijk,maar ik had een Formaggi misti di pollo besteld en volgens mij hoort daar ook kip in te zitten en dat zat er niet bij

J.Eefting-Leijstra
30 MĂ€rz 2024

Heerlijk gegeten, goed warm en snelle levering.

Hendrika
30 MĂ€rz 2024

Heerlijk gegeten (afgehaald). Zelfs een dag later nog van de "kliekjes" kunnen genieten.

Douwe
30 MĂ€rz 2024

Top

Jacob
28 MĂ€rz 2024

Het eten was heerlijk

Ybeltje van der veen
28 MĂ€rz 2024
Rikje Veldman
25 MĂ€rz 2024

Door de drukte hebben we een uur en 20 minuten moeten wachten op onze bestelling. Het zou handig zijn dat er een soort track en trace zou zijn zodat je weet waar je aan toe bent. Het eten is voortreffelijk wat dat betreft raad ik het iedereen aan om eens bij Manjefiek eten te bestellen of er te eten.

Postma
24 MĂ€rz 2024

Volgens ons had de bezorger onze maaltijd laten vallen want het bakje van de kipfilet was zwaar ingedeukt en de saus zat deels in de tas. Maar verder was het eten top alleen de bezorger moet beter oppassen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
24 MĂ€rz 2024

Het was heerlijk en meer dan voldoende. Top! Voor herhaling vatbaar *****

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel
23 MĂ€rz 2024

Altijd goed!

Maarten Huisman
21 MĂ€rz 2024

Heerlijk gegeten

Douma
1 MĂ€rz 2024

Was top

Hiltje
28 Februar 2024

Genoeg eten en was nog heerlijk warm. Vriendelijke bezorger.

Jerom
26 Februar 2024

Snel geleverd, goede porties en goede kwaliteit. De mixed grill en zoete spareribs smaakten erg goed.

Kollum
24 Februar 2024
Douwe
23 Februar 2024

👍Top

Tom van Elst
23 Februar 2024

heerlijk, zo als gewoonlijk.

Jv
23 Februar 2024

Smakeloze en kleffe met olie doordrenkte pizza's, dit zijn we niet gewend van manjefiek.

Andrew
22 Februar 2024

Smaakte weer prima

Sietse
20 Februar 2024

Koud en teveel kaas

Ynes
18 Februar 2024
Hieke Postma
17 Februar 2024

Wij hadden een portie teveel besteld ,na dit te hebben afbesteld wachten wij nog op het retour overmaken van ons bedrag wat wij teveel betaald hebben

Antwort von Gasterij Manjefiek

Zoals besproken per e-mail is gisteren de terugbetaling direct in orde gemaakt. De terugbetaling wordt momenteel verwerkt door onze betalingsverwerker en staat binnen 7 werkdagen terug op uw bankrekening. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek.

Van der Wal
16 Februar 2024

Duurde erg lang.

Kroodsma
12 Februar 2024
Stieneke van der Molen
11 Februar 2024

Randen waren hier en daar zwart. Smaak was prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Unknown
10 Februar 2024

The food was very delicious specially the pizza capaccu

Willemsen
9 Februar 2024

Supersnel geleverd en het was heerlijk.

Manon Hoekstra
9 Februar 2024

Een deel van de rand was zwart, bijna geen spek te bekennen.

Bierma
9 Februar 2024
Annita
7 Februar 2024
P Simons
5 Februar 2024

Ik had magnifiekschotel met kebab in een kartonnendoos met bijgevoegde patat. Patat was al zacht en vlees viel door de bodem bij mij op het aanrecht. Graag vlees in aparte verpakking.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fré-Jan Wills
4 Februar 2024

15 eu voor 3 stokjes saté en een flinke zak patat klinkt in mijn oren als te duur voor wat je krijgt. eten was verder wel goed en lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wietse
4 Februar 2024

Pizza is waarschijnlijk lang onderweg geweest, was bijna koud en hierdoor ook niet krokant maar slap. Twee sterren zou wellicht ook passen, maar ik weet dat jullie het beter kunnen. Dit scharen we onder opbouwend advies.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jannie
4 Februar 2024

Snelle levering, eten nog goed warm.

Unknown
27 Januar 2024

We do oder pizzas always so we decided to oder spare today. And it was really sweet and yummy 😋. We really likes it. Our kids enjoy it too

Wassenaar
21 Januar 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten!

R.
21 Januar 2024
Roos
19 Januar 2024

Niet binnen bezorgtijd dit keer, andere keren wel. Pizza is lekker

Folkert
15 Januar 2024

Prima en lekker .

Stephanie
14 Januar 2024

Wat een super vriendelijke bezorger! Ook het eten was mega lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

de Graaf
7 Januar 2024

Pizza stond al voor de afgesproken tijd klaar. Koude pizza met weinig tot geen ‘extra’ gorgonzola

EW
6 Januar 2024

Eten was koud en niet goed gebakken. Haastig en aangebakken.

Bouke Koning
31 Dezember 2023

Levering was supervlot en heeft weer heerlijk gesmaakt. Was alweer een tijdje geleden, maar oude liefde roest niet :-). Dank je wel weer!

De vries
24 Dezember 2023

Helaas was de pizza koud bij aankomst de kinder box en kapsalons waren heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pieter
24 Dezember 2023

2 keer pizza en Ă©Ă©n broodje shoarma besteld. Het broodje was goed maar de pizza's waren wederom niet warm. Dit is de zoveelste keer dus ik bestel niet weer bij jullie. Het is mij te duur om weg te gooien. Het kan wel goed want als ik ergens anders bestel zijn de bezorgers meestal langer onderweg en is het eten wel warm.

Bouwman
22 Dezember 2023

Heerlijke hamburger en lasagne! Helaas was de pasta carbonara helemaal geschift en de spek niet gebakken, die moesten we helaas weggooien!

Antwort von Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

Theun
20 Dezember 2023

Top pizza's

Douwe
15 Dezember 2023

Eten heerlijk en mooi op tijd 👍

Jille Pultrum
7 Dezember 2023

Altijd goed en lekker eten

Tieneke
5 Dezember 2023
Laura
3 Dezember 2023

Lekker! Er werd alleen niet gekeken naar de opmerkingen over de bezorging en we misten knoflooksaus

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

G.P Heidbuurt-Baas
3 Dezember 2023

We bestellen geregeld maar deze keer waren de spareribs minder lekker dan anders

Bianca
26 November 2023

Er zaten geen spekjes in mijn aclioli speciale

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T aarts
25 November 2023

Hij was niet echt warm..prima smaak😊

J
25 November 2023

Was weer heerlijk, snel bezorgd alleen een besteld pitabroodje zat niet bij de bestelling

Mark Triemstra
25 November 2023

Prima, mooi op tijd.

Nvt
25 November 2023

Bezorging duurde wel erg lang Kreeg een bericht dat ze onderweg maar dat heeft uiteindelijk meer als een half uur geduurd na het bericht pizza was niet meer warm erg jammer

Tom van Elst
25 November 2023

wij halen vaak bij magnifiek maar dit keer was de pizza koud en verbrand, erg jammer.

Douwe
25 November 2023

Heerlijk gegeten en mooi op tijd 👍

Postmus
24 November 2023
Hylke
24 November 2023

Het duurde best lang, 1 uur en een kwartier. Eten was goed!

Lieuwe en feikje
24 November 2023

Heerlijk gegeten

G.van Assen
19 November 2023

Heerlijk eten, snel geleverd, zeker een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Douwe
19 November 2023

Eten was weer heerlijk 👍