Beoordelingen van Gasterij Manjefiek Kollum

Recente recensies

4.0
Kollum
24 februari 2024
Douwe
23 februari 2024

👍Top

Tom van Elst
23 februari 2024

heerlijk, zo als gewoonlijk.

Jv
23 februari 2024

Smakeloze en kleffe met olie doordrenkte pizza's, dit zijn we niet gewend van manjefiek.

Andrew
22 februari 2024

Smaakte weer prima

Sietse
20 februari 2024

Koud en teveel kaas

Ynes
18 februari 2024
Hieke Postma
17 februari 2024

Wij hadden een portie teveel besteld ,na dit te hebben afbesteld wachten wij nog op het retour overmaken van ons bedrag wat wij teveel betaald hebben

Reactie van Gasterij Manjefiek

Zoals besproken per e-mail is gisteren de terugbetaling direct in orde gemaakt. De terugbetaling wordt momenteel verwerkt door onze betalingsverwerker en staat binnen 7 werkdagen terug op uw bankrekening. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek.

Van der Wal
16 februari 2024

Duurde erg lang.

Kroodsma
12 februari 2024
Stieneke van der Molen
11 februari 2024

Randen waren hier en daar zwart. Smaak was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Unknown
10 februari 2024

The food was very delicious specially the pizza capaccu

Willemsen
9 februari 2024

Supersnel geleverd en het was heerlijk.

Manon Hoekstra
9 februari 2024

Een deel van de rand was zwart, bijna geen spek te bekennen.

Bierma
9 februari 2024
Annita
7 februari 2024
P Simons
5 februari 2024

Ik had magnifiekschotel met kebab in een kartonnendoos met bijgevoegde patat. Patat was al zacht en vlees viel door de bodem bij mij op het aanrecht. Graag vlees in aparte verpakking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fré-Jan Wills
4 februari 2024

15 eu voor 3 stokjes saté en een flinke zak patat klinkt in mijn oren als te duur voor wat je krijgt. eten was verder wel goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wietse
4 februari 2024

Pizza is waarschijnlijk lang onderweg geweest, was bijna koud en hierdoor ook niet krokant maar slap. Twee sterren zou wellicht ook passen, maar ik weet dat jullie het beter kunnen. Dit scharen we onder opbouwend advies.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
4 februari 2024

Snelle levering, eten nog goed warm.

Unknown
27 januari 2024

We do oder pizzas always so we decided to oder spare today. And it was really sweet and yummy 😋. We really likes it. Our kids enjoy it too

Wassenaar
21 januari 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten!

R.
21 januari 2024
Roos
19 januari 2024

Niet binnen bezorgtijd dit keer, andere keren wel. Pizza is lekker

Folkert
15 januari 2024

Prima en lekker .

Stephanie
14 januari 2024

Wat een super vriendelijke bezorger! Ook het eten was mega lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Graaf
7 januari 2024

Pizza stond al voor de afgesproken tijd klaar. Koude pizza met weinig tot geen ‘extra’ gorgonzola

EW
6 januari 2024

Eten was koud en niet goed gebakken. Haastig en aangebakken.

Bouke Koning
31 december 2023

Levering was supervlot en heeft weer heerlijk gesmaakt. Was alweer een tijdje geleden, maar oude liefde roest niet :-). Dank je wel weer!

De vries
24 december 2023

Helaas was de pizza koud bij aankomst de kinder box en kapsalons waren heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
24 december 2023

2 keer pizza en één broodje shoarma besteld. Het broodje was goed maar de pizza's waren wederom niet warm. Dit is de zoveelste keer dus ik bestel niet weer bij jullie. Het is mij te duur om weg te gooien. Het kan wel goed want als ik ergens anders bestel zijn de bezorgers meestal langer onderweg en is het eten wel warm.

Bouwman
22 december 2023

Heerlijke hamburger en lasagne! Helaas was de pasta carbonara helemaal geschift en de spek niet gebakken, die moesten we helaas weggooien!

Reactie van Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

Theun
20 december 2023

Top pizza's

Douwe
15 december 2023

Eten heerlijk en mooi op tijd 👍

Jille Pultrum
7 december 2023

Altijd goed en lekker eten

Tieneke
5 december 2023
Laura
3 december 2023

Lekker! Er werd alleen niet gekeken naar de opmerkingen over de bezorging en we misten knoflooksaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.P Heidbuurt-Baas
3 december 2023

We bestellen geregeld maar deze keer waren de spareribs minder lekker dan anders

Bianca
26 november 2023

Er zaten geen spekjes in mijn aclioli speciale

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T aarts
25 november 2023

Hij was niet echt warm..prima smaak😊

J
25 november 2023

Was weer heerlijk, snel bezorgd alleen een besteld pitabroodje zat niet bij de bestelling

Mark Triemstra
25 november 2023

Prima, mooi op tijd.

Nvt
25 november 2023

Bezorging duurde wel erg lang Kreeg een bericht dat ze onderweg maar dat heeft uiteindelijk meer als een half uur geduurd na het bericht pizza was niet meer warm erg jammer

Tom van Elst
25 november 2023

wij halen vaak bij magnifiek maar dit keer was de pizza koud en verbrand, erg jammer.

Douwe
25 november 2023

Heerlijk gegeten en mooi op tijd 👍

Postmus
24 november 2023
Hylke
24 november 2023

Het duurde best lang, 1 uur en een kwartier. Eten was goed!

Lieuwe en feikje
24 november 2023

Heerlijk gegeten

G.van Assen
19 november 2023

Heerlijk eten, snel geleverd, zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Douwe
19 november 2023

Eten was weer heerlijk 👍

Karen de Kloet
19 november 2023

Lekker eten, warm en stipt op tijd geleverd.

Janet
13 november 2023

Online bestelling geplaatst voor ophalen. Maaltijden optijd klaar!! Het eten was echt heerlijk en goed verpakt voor het meenemen.

Reactie van Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

Pieter
13 november 2023

Het was wel lekker maar de pizza was niet heel warm en dat is helaas wel vaker gebeurt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina
13 november 2023

Helaas bleek dat mijn bestelling niet compleet was. Er ontbrak een Turks broodje. Heb hierover niet gebeld omdat ons eten koud zou worden als we moesten wachten. Kwaliteit van geleverde producten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

Johan
13 november 2023

Pizza was zo slof als wat was niet lekker en de spareribs zo taai als wat we hebben echt niet genoten van het eten helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

Ciska
12 november 2023

Zoals gewoonlijk was de smaak van de pizza's weer prima. Ze waren bij aankomst alleen al flink afgekoeld en dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

Baron
12 november 2023

helaas was mijn pizza helemaal koud. De bestelde spare ribs daar in tegen waren heerlijk.

Reactie van Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

Marcel
11 november 2023

Weer heerlijk gegeten, altijd vers en lekker.

Mark Triemstra
11 november 2023

Het eten was goed, alleen zat er geen saus bij voor de 2de keer. Toen dat wel werd bezorgd hadden we het eten al bijna op.

Reactie van Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

Anoniem
6 november 2023

De salami pizza was erg vet, de kipsaté zat vol met gebakken uitjes zoveel is niet lekker het is erg prijzig bestel daar niet weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I.b
30 oktober 2023

Ik heb wel vaker besteld, altijd goed lekker en warm. Wat langer wachten daarop vind ik niet erg. Duurde dit maal wel langer als 2 uur. Maar jammer genoeg was de friet echt koud en daardoor ook slof. De varkenshaas was lauw. Daarnaast was er champignonsaus gelekt van de varkenshaas op de patat, kan gebeuren natuurlijk. Ik begrijp dat het druk is op de zondag. Maar voor deze prijs, had ik het wel beter verwacht.. Weinig tot niets van het gerecht gegeten. De salade was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hieke Postma
29 oktober 2023

Tevreden over kwaliteit, alleen de gebakken aardappeltjes waren wat week

D Kingma
29 oktober 2023

Het eten was lekker hoor maar mocht wel iets warmer zijn

R.
28 oktober 2023

We bestellen hier al jaren en het is nog nooit tegengevallen. Goed en lekker eten, het vult zelfs zo goed dat we altijd wel wat overhouden. Misschien nog een tip dat er op de vleespizza's niet zoveel vlees hoeft. Soms is het meer vlees dat pizza, maar misschien is dit ook iets persoonlijks. Over het personeel mag ook gezegd worden dat het erg klantvriendelijk en meedenkend is!

L. Beerstra
27 oktober 2023

Op tijd klaar en was weer lekker, zoals altijd. 👍

Jaap Zijlstra
23 oktober 2023

De bezorger had pech met de auto. Dat is natuurlijk overmacht en kun je niets aan doen. Keurig netjes gebeld dat de bezorging later kwam. Bedankt daarvoor. Toen het eten kwam waren de spareribs lekker en warm. Echter de vlaamse frieten waren klef/nat en koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke de Haan
19 oktober 2023

Lekker, en het was nog heerlijk warm na bezorging.

Douwe
19 oktober 2023

Eten was weer top 👍😄

eric boekhout
17 oktober 2023
Betty
15 oktober 2023

Super lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannes Visser
14 oktober 2023

altijd weer heerlijk jullie eten met liefde klaar gemaakt .

Iemkje Aardema
14 oktober 2023

Lasagne was half aangebrand

B.R. Storm
12 oktober 2023

Lekkere pizza's en prima bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niek
10 oktober 2023

Kipsnitzel was hard en droog.de sauzen waren bij beide gerechten vergeten net als de salade,

Reactie van Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

Klaas
7 oktober 2023

Super lekker, zoals altijd

Marcel
7 oktober 2023

Altijd weer heerlijk eten!!

Wielstra
6 oktober 2023

Er zat geen saus en salade bij. We vonden het de andere keren lekkerder. Sommige stukken sparerib waren aangebrand.

Reactie van Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

eric boekhout
6 oktober 2023

erg lekker weer

J
1 oktober 2023

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

Miranda
1 oktober 2023

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

Kortenschijl
30 september 2023

Pizza's waren wel lekker, maar we hadden ze online besteld en moesten toch nog een half uur wachten voordat ze klaar waren.

Douwe
30 september 2023

Eten was zoals normaal weer top

Janneke de Haan
29 september 2023

Broodje döner was niet lekker, flauwe smaak. Weinig vlees, klein broodje, veel te veel aan uien en champignons. De champignonsaus was als soep. Heel jammer.

Reactie van Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

Ytsma
26 september 2023
Jannie Eefting-Leijstra
25 september 2023

Heerlijk gegeten, was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoukje
25 september 2023
elboekhout@hotmail.com
24 september 2023

lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
24 september 2023

Heerlijk gegeten donet schotel was super lekker 👍

Johannes
23 september 2023

Altijd vriendelijke medewerkers en de kwaliteit is elke keer weer geweldig. Tot de volgende keer!

-
23 september 2023

Heerlijk gegeten, verse kwaliteit en goed warm.

Marcel
23 september 2023

Altijd weer heerlijk eten!

Anoniem
18 september 2023