Reviews from Gasterij Manjefiek Kollum

Recent reviews

4.0
Nena
7 July 2024

Stond al een tijdje klaar, pizza was helaas bijna koud..

Tamara
6 July 2024

Het eten was weer heerlijk!

J.Eefting-Leijstra
5 July 2024

Heerlijk gegeten ,was lekker warm.

Postma
1 July 2024

Het maakt niet uit welke tijd je bespreekt voor bezorging ze kunnen gewoon niet klok kijken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A den Dekker
30 June 2024

Was weer ouderwets lekker zo blij om te weten dat jullie ook in ingwierum bezorgen, wist niet dat jullie dat deden, omdat het normaal tussen thuisbezorgd stond een nu niet meer.... toppers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jelle
29 June 2024
SGCDG
28 June 2024

Leuk restaurant en aardige medewerkers. Lekkere pizza's. Enige verbeterpunt is de pizza peperone. Als je aan peperone denk je een peperoni te krijgen. Deze was niet echt heel super lekker eerlijk gezegd. Voor de rest helemaal top een AANRADER ALS JE IN DE BUURT BENT.

eric boekhout
27 June 2024

was weer lekker vertrouwd.

-
23 June 2024
Angelique Huizinga-Wolff
21 June 2024

We hebben zoals gewoonlijk weer heerlijk genoten van het eten❣

Anoniem
14 June 2024

Razend snelle bezorging. Ik bestelde om 17.56 een pizza en 18.15 stond de bezorger al op de stoep. Tevens was de pizza heerlijk en goed heet [alsof je het geserveerd krijgt in het restaurant]!

Willemsen
14 June 2024
v/d Ploeg
14 June 2024

Op donderdag 16:40 al een bestelling geplaatst en op zo snel mogelijk gezet. 4 pizza’s en een kapsalon. Om 17:50 gebeld met de vraag of de bestelling goed is doorgekomen. Op dat moment was de bezorger onderweg. Toen we begonnen met eten was de pizza eigenlijk al koud. Eten is wel altijd lekker dus de volgende keer haal ik de bestelling zelf wel op.

Jans roffel
9 June 2024

Lekker eten! En vooral een goede een snelle bezorging van die aardige jongen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Famke
6 June 2024

Zoals altijd erg lekker!

R.
5 June 2024
Tamara
2 June 2024
Diana
2 June 2024

Heerlijke pizza's en prima op tijd bezorgd!👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
28 May 2024

Het was weer manjefiek 👌

Thessa
27 May 2024

Er zat erg veel olie op 1 kant van de tonijn pizza waardoor de onderkant helemaal zacht/nat was van de olie. Smaak wel lekker zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eline
25 May 2024

Snelle levering

Anoniem
20 May 2024

Duidelijk gevraagd om gesneden pizza maar nee gebeurt weer niet😓

Timo Bouma
20 May 2024

Ondanks hoeveelheid regen/ water toch mijn bestelling goed en op tijd gekregen!

Douma
9 May 2024

Was weer top

Miranda
4 May 2024

Helaas was de extra bestelde ansjovis niet op de pizza aanwezig en beide pizza’s waren erg lauw van temperatuur.

Jasper
2 May 2024

Het eten was heerlijk. Echter; op de site stond afhalen om 19:00-19:10. De maaltijd was in werkelijkheid om 19:20 klaar. Dus het verwachtingsmanagement zou beter kunnen wat levertijd betreft;)

Douwe
27 April 2024
Tineke Kooistra
26 April 2024

Prima eten. Alleen jammer dat jullie bij opmerkingen niet lezen dat we Graag pizza gesneden wouden hebben...

Gerda
26 April 2024

Alles goed bezorgd verzorgd. Lekker gegeten.

Helga
23 April 2024

Het was heerlijk 😘

Aant
20 April 2024
Ietje
14 April 2024

Herrlijk eten

Marcel
14 April 2024
Steenbergen
8 April 2024

Bestellen en betalen via internet werkt perfect. Bij te vroege aankomst bleek dat de pizzas nog gemaakt moesten worden. Dus kersvers en warm meenemen en intussen een drankje in dit oergezellige Gasterij. Heerlijk goed gevulde pizzas en verrukkelijke vissoep. Top.

Sjoerd
5 April 2024

Perfect zoals gewoonlijk een dikke 10!!!

Tineke
1 April 2024

Heerlijk gegeten!!!! Jammer dat de pizza niet, zoals gevraagd, in stukken was gesneden.

Dijkstra
30 March 2024

Het eten smaakte heerlijk,maar ik had een Formaggi misti di pollo besteld en volgens mij hoort daar ook kip in te zitten en dat zat er niet bij

J.Eefting-Leijstra
30 March 2024

Heerlijk gegeten, goed warm en snelle levering.

Hendrika
30 March 2024

Heerlijk gegeten (afgehaald). Zelfs een dag later nog van de "kliekjes" kunnen genieten.

Douwe
30 March 2024

Top

Jacob
28 March 2024

Het eten was heerlijk

Ybeltje van der veen
28 March 2024
Rikje Veldman
25 March 2024

Door de drukte hebben we een uur en 20 minuten moeten wachten op onze bestelling. Het zou handig zijn dat er een soort track en trace zou zijn zodat je weet waar je aan toe bent. Het eten is voortreffelijk wat dat betreft raad ik het iedereen aan om eens bij Manjefiek eten te bestellen of er te eten.

Postma
24 March 2024

Volgens ons had de bezorger onze maaltijd laten vallen want het bakje van de kipfilet was zwaar ingedeukt en de saus zat deels in de tas. Maar verder was het eten top alleen de bezorger moet beter oppassen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
24 March 2024

Het was heerlijk en meer dan voldoende. Top! Voor herhaling vatbaar *****

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
23 March 2024

Altijd goed!

Maarten Huisman
21 March 2024

Heerlijk gegeten

Douma
1 March 2024

Was top

Hiltje
28 February 2024

Genoeg eten en was nog heerlijk warm. Vriendelijke bezorger.

Jerom
26 February 2024

Snel geleverd, goede porties en goede kwaliteit. De mixed grill en zoete spareribs smaakten erg goed.

Kollum
24 February 2024
Douwe
23 February 2024

👍Top

Tom van Elst
23 February 2024

heerlijk, zo als gewoonlijk.

Jv
23 February 2024

Smakeloze en kleffe met olie doordrenkte pizza's, dit zijn we niet gewend van manjefiek.

Andrew
22 February 2024

Smaakte weer prima

Sietse
20 February 2024

Koud en teveel kaas

Ynes
18 February 2024
Hieke Postma
17 February 2024

Wij hadden een portie teveel besteld ,na dit te hebben afbesteld wachten wij nog op het retour overmaken van ons bedrag wat wij teveel betaald hebben

Reaction from Gasterij Manjefiek

Zoals besproken per e-mail is gisteren de terugbetaling direct in orde gemaakt. De terugbetaling wordt momenteel verwerkt door onze betalingsverwerker en staat binnen 7 werkdagen terug op uw bankrekening. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek.

Van der Wal
16 February 2024

Duurde erg lang.

Kroodsma
12 February 2024
Stieneke van der Molen
11 February 2024

Randen waren hier en daar zwart. Smaak was prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Unknown
10 February 2024

The food was very delicious specially the pizza capaccu

Willemsen
9 February 2024

Supersnel geleverd en het was heerlijk.

Manon Hoekstra
9 February 2024

Een deel van de rand was zwart, bijna geen spek te bekennen.

Bierma
9 February 2024
Annita
7 February 2024
P Simons
5 February 2024

Ik had magnifiekschotel met kebab in een kartonnendoos met bijgevoegde patat. Patat was al zacht en vlees viel door de bodem bij mij op het aanrecht. Graag vlees in aparte verpakking.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fré-Jan Wills
4 February 2024

15 eu voor 3 stokjes saté en een flinke zak patat klinkt in mijn oren als te duur voor wat je krijgt. eten was verder wel goed en lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wietse
4 February 2024

Pizza is waarschijnlijk lang onderweg geweest, was bijna koud en hierdoor ook niet krokant maar slap. Twee sterren zou wellicht ook passen, maar ik weet dat jullie het beter kunnen. Dit scharen we onder opbouwend advies.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannie
4 February 2024

Snelle levering, eten nog goed warm.

Unknown
27 January 2024

We do oder pizzas always so we decided to oder spare today. And it was really sweet and yummy 😋. We really likes it. Our kids enjoy it too

Wassenaar
21 January 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten!

R.
21 January 2024
Roos
19 January 2024

Niet binnen bezorgtijd dit keer, andere keren wel. Pizza is lekker

Folkert
15 January 2024

Prima en lekker .

Stephanie
14 January 2024

Wat een super vriendelijke bezorger! Ook het eten was mega lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Graaf
7 January 2024

Pizza stond al voor de afgesproken tijd klaar. Koude pizza met weinig tot geen ‘extra’ gorgonzola

EW
6 January 2024

Eten was koud en niet goed gebakken. Haastig en aangebakken.

Bouke Koning
31 December 2023

Levering was supervlot en heeft weer heerlijk gesmaakt. Was alweer een tijdje geleden, maar oude liefde roest niet :-). Dank je wel weer!

De vries
24 December 2023

Helaas was de pizza koud bij aankomst de kinder box en kapsalons waren heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter
24 December 2023

2 keer pizza en één broodje shoarma besteld. Het broodje was goed maar de pizza's waren wederom niet warm. Dit is de zoveelste keer dus ik bestel niet weer bij jullie. Het is mij te duur om weg te gooien. Het kan wel goed want als ik ergens anders bestel zijn de bezorgers meestal langer onderweg en is het eten wel warm.

Bouwman
22 December 2023

Heerlijke hamburger en lasagne! Helaas was de pasta carbonara helemaal geschift en de spek niet gebakken, die moesten we helaas weggooien!

Reaction from Gasterij Manjefiek

Dank voor het plaatsen van een review en het delen van uw klacht omtrent de geleverde kwaliteit. Inmiddels hebben wij contact gehad per e-mail. Hopelijk is uw klacht hiermee naar tevredenheid opgelost. Graag tot snel bij Gasterij Manjefiek!

Theun
20 December 2023

Top pizza's

Douwe
15 December 2023

Eten heerlijk en mooi op tijd 👍

Jille Pultrum
7 December 2023

Altijd goed en lekker eten

Tieneke
5 December 2023
Laura
3 December 2023

Lekker! Er werd alleen niet gekeken naar de opmerkingen over de bezorging en we misten knoflooksaus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G.P Heidbuurt-Baas
3 December 2023

We bestellen geregeld maar deze keer waren de spareribs minder lekker dan anders

Bianca
26 November 2023

Er zaten geen spekjes in mijn aclioli speciale

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T aarts
25 November 2023

Hij was niet echt warm..prima smaak😊

J
25 November 2023

Was weer heerlijk, snel bezorgd alleen een besteld pitabroodje zat niet bij de bestelling

Mark Triemstra
25 November 2023

Prima, mooi op tijd.

Nvt
25 November 2023

Bezorging duurde wel erg lang Kreeg een bericht dat ze onderweg maar dat heeft uiteindelijk meer als een half uur geduurd na het bericht pizza was niet meer warm erg jammer

Tom van Elst
25 November 2023

wij halen vaak bij magnifiek maar dit keer was de pizza koud en verbrand, erg jammer.

Douwe
25 November 2023

Heerlijk gegeten en mooi op tijd 👍

Postmus
24 November 2023
Hylke
24 November 2023

Het duurde best lang, 1 uur en een kwartier. Eten was goed!

Lieuwe en feikje
24 November 2023

Heerlijk gegeten

G.van Assen
19 November 2023

Heerlijk eten, snel geleverd, zeker een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Douwe
19 November 2023

Eten was weer heerlijk 👍